Investering Mundus Invest | Investeringsmaatschappij Forte Capital
Investeringsmaatschappij Forte Capital investeert in IGM Resins, wereldwijde leverancier van energie-uithardende grondstofoplossingen.
investering, igm resins, leverancier, internationaal, wereldwijd
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Investeringsmaatschappij Forte Capital - Portfolio

Forte Capital investeert sinds 2017 in Mundus Invest, vastgoedontwikkelaar in Den Haag. Mundus Invest investeert en belegt in de Haagse woningmarkt. Ze zijn thuis in de stad en kennen er de weg.

Mundus Invest weet wat (toekomstige) inwoners wensen en eisen en verwerkt dat in de objecten die ze aankopen en renoveren. Het tekort aan woningen is een mooie uitdaging. Mundus Invest is bereid tijd te investeren om vervolgens te beleggen. Omdat ze de kansen zien en een echt onderscheidende visie hebben. Forte Capital onderschrijft deze visie en draagt daar via zijn investering aan bij.

Bekijk de website van Mundus Invest.